Dagens #84

Kjole – H&M | Stiletter – Bianco | Øreringe – Moss Copenhagen |

I lørdags holdt en veninde og jeg stor 25 års fødselsdag med gode venner i svensk land idyl langt ude på landet. Det var en super dejlig aften vi havde med god mad, drikke, sjove indslag og grin i stor stil, som sluttede af med kanel kl. 03.30. Jeg var godt brugt om søndagen efter kun få timers søvn! Jeg var i klædt en ny gul sag fra H&M, som jeg havde købt lang tid i forvejen og forvejen vist på instagram. Jeg er glad for købet, men den kommer nok desværre ikke på før næste sommer, hvor kuløren (forhåbentlig) er der igen.

Photos taken by: Anne Cathrine Bro

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

30 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *