Dagens #83

Kjole – eBay Bælte – H&M | Sandaler – Pieces |

Jeg undskylder lige på forhånd billedespam, men jeg synes simpelthen, at kjolen er så fin! Jeg er vist ved at være oppe på nogle stykker i forhold til ynglings kjoler, for denne er altså også blevet en del af favoritterne. Den er så lækker at have på og så kostede den nærmest ingenting på eBay. Jeg elsker at gøre unikke køb på eBay og der var også en vis frøken, der var lidt misundelig på den, men hun har altså også en ret flot samling af 50’er/60’er kjoler.

Photos taken by: Anne Cathrine Bro

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

32 kommentarer

 1. HVor er den bare fin Katrine og jeg er vild med din billede spam 🙂
  Og så elsker jeg din kulør – Ih den er lækker 🙂

  Hihi skægt tænkte også på Anne Cathrine 🙂

  1. Den er jeg også selv fan af ;-). Bare træls, at den allerede er ved at være væk, øv øv 🙁
   Ja, hun har altså en ret fin samling 😀

  1. Tøj for Kina er altid lille i str. Men denne er faktisk okay (selvfølgelig stadigvæk lille i str.). Jeg har taget min i XL og jeg bruger normalt M/L. Den er lidt løs ved taljen, men ellers sidder den helt fint 🙂

  1. Tak for den søde kommentar. Jeg har ikke tabt mig på det sidste, så måske kjolen bare gør noget godt for at skjule det ;-).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *