Dagens #82

| Midi NederdelH&M | T-shirt – H&M | Jakke – H&M Divided | StiletterBianco | HalskædeJane Kønig | Ringe – Pieces x Julie Sandlau, Skagen, Jane Kønig, Carré |

Meget simpelt outfit, men virkelig et jeg føler mig rigtig godt tilpas i (og det altså det vigtigste at have det godt med det kluns man har taget på, så kommer alt det andet helt af sig selv!). Nederdelen er ny og har længe ledt efter sådan en sag, men det er lidt en umulighed, da jeg er en lille lort på 166 cm og jeg gider altså ikke at se lavere ud end jeg egentlig er! Så nu er det første midi skirt altså flyttet ind i min garderobe.

Photos taken by: Anne Cathrine Bro

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

18 kommentarer

  1. HVor er du bare fin!! Ih elsker det 🙂 Den nederdel er da noget så pæn og elsker dens pressefolder (hedder det også det på en nederdel??).
    Og så er jeg jo bare stor fan af den baggrund 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *