Dagens #81

| Top+Shorts – Envii | Sko – Rubber Duck | Cardigan – Only (Similar here) | UrCasio |

Et dagens med ene af gamle sager. Sættet fra Envii købte jeg sidste år, men har egentlig ikke rigtig fået det brugt, så det fik jeg gjort noget ved. Jeg vil egentlig gerne have anskaffet mig nogle flere sæts. Har faktisk et par stykker i tankerne fra Ganni. Meeen, nu skal jeg lige have solgt lidt mere ud af garderoben inden der flytter nyt ind. I kan tjekke min trendsales konto ud her.

Photos taken by: Anne Cathrine Bro

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

20 kommentarer

    1. Ja, det var også ved at være på tide. Ja, det gør de godt nok. Har forelsket mig i flere sæt derfra 🙂

  1. Ej jeg sad lige og tænke ’sikke en lækker buksedragt,’ Men sikke et lækkert sæt 🙂
    Og så er jeg jo vild med de omgivelser, hvor ser der bare skønt ud 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *