3 favorit bloggere

Style under Scrutiny; Line Love

Line er helt klart blandt mine ynglings bloggere. Hun har den fineste stil og god til at mikse dyrt med highstreet mærkerne, hvilket jeg elsker. Line har også en masse selvironi med hendes Tinder-indlæg og ikke mindst ugens OP og NED som jeg elsker at bruge min søndag på at læse.

It’s my passions; Julie Mænnnchen

Julie er fra Aalborg og jeg kender hende også igennem bloggen og diverse blogger arrangementer som vi efterhånden har haft her i det nordjyske. Plusset ved Julie er helt klart hendes flotte billeder, layout og collager, og så falder Julies stil også lige i min smag. Hun er god til at være enkel i sin stil og pifte det op med smykker og lækre sko.

Natulia; Natalie

Natalie gør det så godt! Andet kan jeg vist ikke sige. Hun har den fineste stil og tager perfekte billeder. Hendes stil er rigtig piget og Natalie er ligeledes rigtig god til at mikse dyrt med highstreet mærkerne. Især i H&M er Natalie én haj til at gøre gode fund. Jeg beundrer hende virkelig meget og klap på skulderen til hendes kæmpe fremgang i blogverdenen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

8 kommentarer

  1. Jeg kender ikke Line, men hun skal da lige besøges 🙂
    Julie er også en af mine yndlings. Jeg har kun mødt hende en enkel gang, men hun er bare noget så sød 🙂
    Og Natalie har jo bare den fineste stil 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *