10 ting jeg ikke forstår i blogverdenen

 1. H2O x Stine Goya guld badesandaler
 2. Hvorfor nogle tendenser bare altid går igen og igen og at det lige pludselig florerer på ALLE blogs. Blandet andet partisaner sæt.
 3. De blogger, der skriver, at de bare er naturligt tynde. De træner ikke og spiser en plade marabou om dagen. Du kan IKKE have et vaskebræt, hvis du ikke træner. Så drop det der!
 4. Hvorfor en kop kaffe (helst fra Starbucks) eller en buket tulipaner skal med på billedet. “Jeg kom tilfældigvis lige forbi én blomsterbutik” – No, you did not!
 5. Mig? Selvbruner? Nej, jeg er brun fra naturens side.
 6. Bøllehatten. Den skal altså bare forblive i 90’eren!
 7. Generelt badesko/strømpe tendensen.
 8. Blacksters – personligt synes jeg, at livet er for kedeligt til konstant sort tøj.
 9. De store 3/4 bukser – synes de er afskyelige! (De har sikkert et mere tjekket navn)
 10. Bloggere der skriver en masse hashtages til deres billeder på instagram for at få flere likes, for så at slette dem igen efter en time. But why?
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

40 kommentarer

 1. Haha! Så på min ferie en pige med ankeltennissokker i birchenstock sandaler?! – tror jeg springer den tendens over.
  Noget jeg synes er ærgerligt er at mange bloggere får de samme produkter tilsendt på samme tidspunkt, hvilket som regel ender ud i 20 mere eller mindre ens indlæg der lyder noget ala: “Hej derude, har I nogensinde hørt om XX? Det er superfint. PS indlægget er sponsoreret”. Det kan selvfølgelig være fint nok, hvis det passer til de øvrige indlæg på bloggen, troværdigheden ryger bare lidt når der er 19 andre der skriver om det samme produkt, synes jeg.

  1. What? Det har jeg aldrig set før, altså ankelsokker i birkenstock?
   Ja, præcis. Det kan jeg også nikke genkendende til. Synes også, at det er en skam, at PR firmaerne deler så mange ting ud til ALT for mange bloggere. Fordi der er sjældent forskel på indlæggene og det er en skam, for hver blogger lægger et kæmpe arbejde i at lave de indlæg.

 2. Ha ha… Var lige ved at lave sådan et indlæg til min blog i går, men kom fra det igen! Men er faktisk ret imponeret over de der outfit billeder med både blomster og kaffe! Glemmer altid selv at købe mig til accessories på vejen! Og de der frygtelig bukser hedder Culottes! ( og måske er jeg bare bitter over, at mine små fede ben ville se noget mærkelig ud i dem!) Men synes godt nok også de er grimme!:-)
  Tak for en skøn blog og Tjek gerne min blog på http://www.vitterligtv.dk hvis du lyster

  1. Måske er der nogle på listen som mangler? Jeg glæder mig i hvert fald til at læse det indlæg, hvis du får det udgivet. 🙂
   Åh, det er det de hedder. Altså jeg synes altså også, at de er grimme på tynde ben. Trompetbuksen skal bare blive væk.

  1. Kommer aldrig til at forstå dem? Måske det skal se naturligt ud, men det kommer det altså aldrig til.
   Jeg ved i hvert fald med mig selv, at når der skal tages outfits billeder, så skal det nogenlunde planlægges 😉

  1. Jo, det gør de og hvorfor har de egentlig pludselig fået et fanci navn, når det egentlig bare er store 3/4 bukser?

 3. Hahaha! Skøn læsning 😀
  Jeg er faktisk enig med det meste, men specielt bøllehatten, sokker i badesandaler og de der afskyelige 3/4 bukser skulle virkelig bare rejse langt væk og aldrig komme tilbage!!!

  1. Er glad for, at du kan lide det Nanna ;-).
   Jamen bøllehat, laaaaaad så vær’. 90’erne bliver jeg bare aldrig fan af!

  1. Det er jeg glad for at høre, Ida. Grin kan vi aldrig få nok af 😀
   Det vil jeg forsøge på – det er faktisk også ret sjovt at lave dem 😉

 4. Hej Katrine

  Nu kunne jeg ikke lade vær med at lade mig provokere af dit tredje bud på irritation. Omkring spise usundt, og stadig have et “vaskebræt” uden at træne. Just saying, det ER muligt jo. Så simpelt at jeg selv, ikke kan tage på og forbliver fit og jeg træner IKKE.

  1. Tak for din kommentar. Med vaskebræt mener jeg ikke flad mave, for det ved jeg godt, at der er nogle der kan have uden at træne. Med vaskebræt mener jeg, ja vaskebræt = med tydeligt markerede mavemuskler ;-).

   God aften til dig 🙂

 5. Haha, der er ikke noget som sådan nogle indlæg. Det er dejligt med lidt humor! Flere bloggere burde desuden have den slags selvironi – det behøver ikke altid være så højtideligt alt sammen. Engang imellem er det altså super rart at se tingene fra et andet synspunkt 😉 Og så vil jeg gerne lige tilføje et punkt 11: Bloggere, der sammensætter mønstre som overhovedet ikke passer sammen. Nogle gange skulle man tro, at bare lukkede øjnene og tog noget helt tilfældigt! 😀

  – Sara // http://www.sarasskab.blogspot.dk

  1. Jeg ved godt, der er mange, der er blevet stødt over indlægget, men det kan jeg ikke tage mig af. Det har været sjovt at lave indlægget og tænker helt sikkert at lave et mere på et tidspunkt ;-).
   Ja, alt for meget mønstermix er jeg heller ikke lige på!

 6. Haha er så enig i mange af tingene! Måske lige med undtagelse af nummer 8, for jeg eeeeeelsker selv sort tøj. Og hvis man leger lidt med materialer og tilbehør, så synes jeg sagtens at helt sorte outfits kan være super lækre 🙂

  1. Sådan er vi heldigvis så forskellige. Jeg kan skam også godt lide sort tøj, men elsker også, når der sker lidt i farvesammensætningen 🙂

 7. Hahaahahaa, jeg er så enig med det hele! Får helt skyldfølelse over, at jeg en gang er blevet fanget i outfitbilleder lige inden et møde – med en starbucks i hånden! Blomsterne venter jeg dog med at købe, til jeg er trukket i søndagstøj og fedthår 😛

  Knus!
  http://www.idamersholm.dk

  1. Haha, sådan er det jo. Tror bare mange køber blomster og kaffe for at have dem med på billedet og det synes jeg er ret fjollet 😉

 8. Haha, jeg forstår virkelig heller ikke mange af de ting. ISÆR sokker i badesandaler. Og bare badesandaler i sig selv. Og bøllehatten! Og er der virkelig folk der laver det trick med hashtages? Det er virkelig morsomt..

  Jeg er dog STOR tilhænger af kaffebilleder. Men man kan jo ikke undgå at blive lidt miljøskadet… 😉

 9. Jeg må så være totalt modstander af 8 af dine punkter.
  Jeg synes nemlig at de “bloggere” som går i alt det som alle andre går i, ikke tilføjer noget nyt til modeverdenen, ud over at have det tøj på de havde på i skole. Det jeg synes som foreskempel bøllehatten har tilføjet, er at man kan hive de gamle tendenser ind i modebilledet igen, og derved tilføje noget “different”(sorry jeg studerer på engelsk). OG ærligt, så er det de bloggere som der har en stabil fanbase OG bliver inviteret til diverse mode-shows/events, der formår at tilføje noget nyt, og ikke vise det de har på i skole.. Sorry not sorry, THAT is blogging.

  1. Det er helt i orden, at du ikke er enig Oliver :-).
   Jeg er fan af flok, der skiller sig ud, men når flere og flere bloggere går i akkurat det samme tøj, så bliver det altså ikke unikt. Det er vel det du søger?
   Men da lidt surt, at man ikke bare kan gå i det tøj man har lyst til omend det så er i skole, på arbejde eller i sin fritid. Forstår ikke, hvorfor du synes, at stilen skal være anerledes, hvis man er i skole?

   Men tak fordi du ville dele sin mening ;-).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *