Sommerkjoler på budget

| Vero moda Jerseykjole 149,- | River Island 225,- | Vila Draperet Kjole 109,- | H&M Klokkeformet Kjole 250,- | Monki Kjole 280,- | Molly Bracken Kjole 319,- |

Hvor synes jeg bare der er mange fine kjoler lige for tiden og jeg skal virkelig holde mig tilbage for ikke at klikke nogle af dem hjem. Jeg fylder snart 25 år og tror jeg har fundet den kjole jeg skal have på, ellers er Molly Bracken kjolen også et vildt godt bud. I kan få et smugkig på den ene kandidat til min 25 års fødselsdag som jeg har smidt ud på instagram lige her.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

16 kommentarer

    1. 6’eren er så fin og jeg elsker farven – tror den går super godt til lidt brun kulør 🙂

  1. De er også super fine dem alle sammen.
    Jeg har også rigtig svært ved ikke at klikke nogle hjem. Men prøver at lade være 🙂

    1. Jeg har holdt mig skindet rimelig længe, skal bare lade være med at kigge for meget rundt i blogland 😉 (alt for mange fristelser!)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *