Remember just to be you

Jeg elsker plakater med et godt statement som denne fra I LOVE MY TYPE. Plakterne fra webshoppen er meget personlige og har hver især et statement øverst, hvor der er komblet en masse positive ord på. Så kan man stort set kun blive glad i låget af at se på den! Udover den jeg har valgt, er jeg også ret vild med denne. Alle plakater er lavet af lækkert genbrugspapir og fåes i A3, 50*70 cm og enkelte i 70*100 cm. Jeg overvejer at købe denne typografiske plakat til min veninde som lige har født en lille prinsesse.

// Modtaget som gave // 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

16 kommentarer

  1. Åhhh de er så fine… Måske det var en ide til når man lige er havnet i en “Det-hele-er-noget-lort” seance…

    Jeg er stor fan…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *