Månedens favoritter; Juli

Denne måned har beskyttelse til huden været “hovedingrediensen” i min daglige rutine. Vejret har været helt fantastisk og derfor er det også vigtigt at få den beskyttet hverdag! Så derfor har jeg stort set benyttet mig af solcreme hver gang jeg skulle ud.

  • Zinobel Organic Boots – Serum; Jeg har først fået øjnene op for serum for 1,5 måneds tid siden. Først fik jeg taget hul på denne fra Zinobel som jeg har brugt hver dag inden jeg fik taget den fra eucerin i brug. Jeg er fan af begge to og serummet er kommet ind i min daglige rutine.
  • Batiste Plumoing Powder; Dette var faktisk lidt et impuls køb, da jeg skulle bestille en kjole på ASOS og der derfor ikke var handlet for nok til at få gratis fragt og derfor røg denne i kurven. OG den er genial! Lige så genial som deres XXL volume tørshampoo. Jeg er og bliver fan!
  • Matas Sollotion; Primært bruger jeg spray solcreme, da jeg ikke bryder mig om creme. Men det gode ved solcreme og ikke spray er, at man får dækket kroppen noget bedre og man får på den måde også beskyttet sig bedre ved solen. Jeg bruger altid faktor 15 (eller 20), når jeg er i Danmark. Det gode ved denne fra Matas er, at den er parabene fri og ikke fyldt med alt muligt stads!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

4 kommentarer

  1. Går også altid efter solcreme uden parabener, og hvis jeg kan finde en der ikke klistre er det en ekstra bonus (men godt nok svært!). Skal dog gerne lidt højere op i faktor, jeg er lidt et spøgelse med røde krebse tendenser, haha.

    1. Det gør jeg også udelukkende :-).
      Hvis jeg er sydpå skal jeg også ekstra langt op og det er bedre end at blive krebsrød!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *