Dagens #79

| Blazer – Fade to W | Kjole – Envii | Ballerina – eBay | HalskædeJane Kønig | Armbånd – eBay | SolbrillerCrosseyes |

Dagen hvor jeg var iklædt lyserød fra top til tå. Faktisk de eneste lyserøde ting jeg har i garderoben – dejligt at de kan gå sammen! Kjolen er ny og viste den på min instagram, hvor I var flere, der var ret vilde med den. Blazeren har I set før, dog skal jeg lige tage mig sammen og få brugt den noget mere – det har den altså fortjent!

Vinderen af gavekortet til Chanti blev: Signe Rask Nielsen. Stort tillykke til dig. Har sendt en mail i din retning! :-) Der kommer endnu en give-away i løbet af weekenden.

Photos taken by: Anne Cathrine Bro

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

25 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *