Dagens #78

| BluseeBay | Nederdel – Noisy May | Loafers – Føtex | SolbrillerMoss Copenhagen |

Kombinationen ovenfor er faktisk én jeg er ret glad for; læder og en fluffy bluse. Fint uden at være alt for pænt! Jeg elsker simpelthen den nederdel, den kan stot set bruges til alt – med og uden bare ben. Jeg kan desværre ikke længere finde den online.

Photos taken by: Anne Cathrine Bro

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

18 kommentarer

    1. Tak for det :-).
      Det kan jeg godt forstå – sådan en sag har også en masse muligheder!

  1. Det er også en dejlig kombination.
    Jeg vil selv rigtig gerne have en lædernederdel, så sender lige misundelig blikke din vej 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *