Dagens #77

Nederdel – Pieces | Top – Gina Tricot | Sko – Birkenstock | Øreringe – Jane KønigMoss Copenhagen |

I fredags var jeg på Nibe festival med tre dejlige veninder. Vi startede ud med brunch hos mig og derefter gik turen til Nibe. Det var en fantastisk dag med god musik, masser af øl, dejlige mennesker og ikke mindst godt vejr. Jeg havde klædt mig ganske simpelt på; komfortabelt og praktisk.

Var der nogle af jer, der var et smut på Nibe festival?

… og btw, så var jeg til Backtreet Boys koncert i går aftes sammen med hende her og 4 andre dejlige tøser. Det var så fed en koncert og jeg følte mig nærmest som en teenager igen – jeg arbejder stadigvæk på at falde ned igen! 😉

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

13 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *