Dagens #76

| Jakke – Vintage | Kjole – Black Lily | Sandaler – Bianco | SolbrillerMoss Copenhagen | Ur – Marc Jacobs |

Jeg er så glad for min nye jakke som jeg købte til bagagerumsmarked for et par uger siden (jeg har desuden en bod den 13. juli, så I er meget velkomne til at kigge forbi. Markedet ligger på dyrskuepladsen i Skalborg). Jakken købte jeg af “det gyldne dådyrs” tidligere ejer og hun havde fundet den på et marked i London. Jeg elsker at gøre gode køb, hvor der er en historie med bag købet.

Photos taken by: Anne Cathrine Bro

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

22 kommentarer

  1. Elsker, Elsker, ELSKER det hele!! 😀 fantastisk Look og jeg overtager meget gerne jakken når du bliver træt af den!! :O

    1. Hehe, det skal jeg nok huske. Den er også lige dig. Men lige pt bliver den her et stykke tid 😀

  2. WOW Katrine – Alt spiller jo her; Den lækre billedkvalitet, omgivelserne og outfittet! Og så er den denimjakke da alt alt for fin! 😀

    1. Desværre nej :-(. Kjolen er købt sidste år, så måske du kan være heldig at finde den på TS?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *