Brunch på restaurant MEAT

I lørdags mødes jeg med 8 bloggerpiger på restaurant MEAT (C.W. Obels Plads i Aalborg). Jeg ankom med voldsomme tømmermænd fra dagen før, hvor den havde stået på sommerfest/afslutningsfest med arbejdet. Derfor var en omgang brunch meget tiltrængt for mig. Det var super lækkert det hele og stilheden bredte sig ved langbordet, da vi endelig var gået i gang. Alt på brunch tallerkenen var hjemmelavet, hvilket er et kæmpe plus i min bog. Sådan en omgang koster 129 inkl. juice og kaffe/the i hverdagen og 149,- i weekenden. Forskellen er, at der er røget laks på tallerkenen i weekenden. Jeg skal i hvert fald derind igen og skal også have prøvet deres burger af (en fejl at jeg har ikke har afprøvet den endnu!)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

20 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *