Tip til mørke rander

Jeg synes nogle gange, at det kan være en jungle af finde den perfekte concealer. Jeg døjer ikke rigtig med bumser, urenheder og lignende, men døjer rigtig meget med mørke rander under øjnene. Derfor skal jeg have en concealer, der dækker rigtig godt og ikke er for tyk i konsistensen. Så det var dejligt, da jeg fik muligheden for at afprøve en mineral concealer fra Lily Lolo. Jeg er stor fan af mineral pudder, da jeg ikke bryder mig om at have foundation på. Min hud ånder simpelthen ikke ordentligt og når vi nærmer os de noget varmere temperaturer, synes jeg til tider, det kan være ulideligt at have foundation på og så er det bare heller ikke særlig praktisk, når man påfører solcreme i ansigtet. Lily Lolo concealeren dækker rigtig godt og er nem at påføre. Desværre er farven (barely beige) lige en tand for lys til min hud. Skulle have valgt den der var en tand mørke. Men tror den bliver god til vinter, når huden er lidt lysere. Jeg på førte concealeren med en pensel – og det var faktisk ganske simpelt og nemt.

Har du fundet din favorit concealer og i så fald, hvilken én bruger du? 🙂

// I samarbejde med beautyakademiet //

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

14 kommentarer

  1. Lily Lolo er for mig noget af det bedste mineralpudder på markedet! Det er super god kvalitet og så er priserne samtidigt uhyre rimelige. Jeg er enig med dig i at denne concealer er super god og dækkende – Barely Beige passer godt til min hudtone, men jeg er også lidt lysere end dig.

    Eneste ulempe generelt (som ved ALLE mineralpuddere) er at min hud kan være ret så tør, så jeg er endt med at gå over til en liqued primer med lidt farve i stedet for… men har man alm. hud eller fedtet hud, så tror jeg at denne sag er et HIT! 🙂

    Bedste hilsner
    Anne

  2. Jeg har aldrig prøvet en pudderconcealer faktisk, men den her lyder da helt fantastisk! Jeg har tidligere prøvet en mineralpudder fra dette mærke, og den var jeg i hvert fald glad for, så måske jeg skulle prøve denne! 😀

    Knus

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *