New in | Marc Jacobs ur

Ja, nogle gange skal man forkæle sig selv med noget lækkert og det er hvad jeg gjorde i sidste måned. Har længe sukket over et Marc Jacobs ur og nu blev det endelig mit og det er helt sikkert ikke mit sidste. Jeg har købt det på ASOS, men kan desværre ikke finde det online mere.

Jeg har ferie nu, helt indtil på tirsdag. Jeg har ikke planlagt så meget, men indtil videre skal jeg nyde det gode vejr og være sammen med nogle dejlige mennesker, og mon ikke der lige sniger sig et enkelt loppemarked ind? I må have en dejlig pinseferie 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

26 kommentarer

  1. Præcis! Ser det også som en investering – ved ikke om det er en pigeting 😉
   God pinse til dig også 🙂

  1. Jeg kunne ikke lade være, da det var sat lidt ned og er så glad for at jeg købte det 🙂

 1. Det er også bare så vigtigt at forkæle sig selv til tider og det er virkelig et pænt ud 🙂 Stort tillykke med det 🙂
  Jeg har også ferie indtil tirsdag og mine planer er de helt samme som dine (bortset fra loppemarkedet) 🙂

  1. Lige præcis :-). Tak for det!
   Det ender vist også med en festival i Karolinelund i morgen, så det er ikke dårligt 🙂

 2. Hejsa! Super fint ur! 🙂

  – Ved godt det er lang tid siden du har købt det, men hvad hedder modellen?

  Kh Olivia

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *