Når motivationen vender tilbage …

For omkring en måned siden skrev jeg et indlæg om, hvordan hele min trænings del var gået i stå og sat på standby. Jeg var som sådan ikke kørt surt i det, lysten til det var der bare ikke og jeg synes det var hyggeligere at ligge på sofaen med en masse guf eller tage i byen med veninderne. Jeg vidste godt, at motivationen ville dale på et eller andet tidspunkt og jeg vidste også, at den ville vende tilbage igen. Med en mindre træningspause i april måned, vendte motivationen tilbage efter 14 dage, hvor jeg kun besøgte fitness centeret max 2 gange.

Jeg gav mig selv lov til at slappe af i de 14 dage. Jeg vil træne fordi jeg har lysten og gejsten til det og ikke fordi det bliver en træls pligt i min dagligdag. I løbet af de 14 dage nåede jeg også at tage næsten 2 kg på. Det skyldtes tildeles min manglede træning, men også for mange byture og junk dagen efter. Sagen er den, at de 2 kg heldigvis er røget af igen og jeg har den sidste måned trænet mellem 3-4 gange om ugen.

Så husk på, at selvom motivationen forsvinder, så tab ikke modet. Den kommer tilbage – før eller siden. Mit bedste råd er;

 • at lytte til kroppen og dens signaler
 • sundt mad behøver bestemt ikke at være kedeligt (wok er min klare favorit)
 • skift imellem dine motionsformer. Jeg benytter bl.a. selv; spinning, en god løbetur langs vandet eller en tur i fitness, hvor den står på styrke træning)
 • erstat ét af dine måltider med en Allévo bar (jeg benytter dem især til morgenmad eller som mellemmåltid)
 • husk på, at du godt må synde, ellers bliver livet for kedeligt!
 • hvis du har spørgsmål omkring kost og træning kan du altid stille diætisten Kirsten spørgsmål inde på Allévo’s facebookside.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

6 kommentarer

 1. Sikke nogle lækre billeder – bliver helt sulten 😉
  Det er så vigtigt at lytte til sin krop, dejligt at du alligevel hurtig kom op på hesten igen, og fik smidt de 2 kilo der have sneget sig på!
  /Camilla

  1. Hehe, især efter den is, ikk? Den kunne jeg i hvert fald godt kværne lige nu :p.
   Ja, det er det nemlig og nogle gange går det bare ned af bakke.

  1. Tak sveske. Det skal der altså også være plads. Jonas og jeg var selv på vi2 i lørdags, hvor jeg også spiste rup og stup af min snaskede burger 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *