Musthave produkter til sommeren!

Jeg vil lige tippe her om, at Cocopanda.dk holder sommer udsalg med mange gode tilbud. Der bliver skiftet tilbud ud to gange om ugen, så der skulle være stor mulighed for at finde nogle gode sager. Jeg har fundet 5 sager som er ville være perfekt her til sommeren. Blax elastikkerne er de eneste jeg bruger – det er bare meget pænere, når man ikke kan se elastikkerne i håret. En hårkur er altid musthave her til sommeren, for at håret ikke bliver alt for ødelagt af solen og saltvand. Chloé parfumen er så lækker og minder mig om sommer og den har jeg har herhjemme er ved at være brugt op, så skal snart på udkig efter en ny. Mascaraen fra L’oréal er min ynglings og er perfekt til mine korte vipper.

Du kan finde hele udsalget her!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

12 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *