Månedens favoritter; Juni

Jeg synes godt nok, at mit hår lider lidt lige nu på trods af, at jeg egentlig ikke har tilbragt mig så meget tid i solen endnu, så derfor prøver jeg så vidt muligt at skåne mit hår med ekstra produkter som dem nedenfor.

  • L’oréal Mythic Oil; Jeg er begyndt indenfor de sidste 2 måneder at bruge hår olie hver dag. Mine spidser ser meget slidte ud på trods af, at det ikke er vildt lang tid siden, at jeg blev klippet (måske jeg bøder for mit lysningsprojekt sidste år!). Men hårolie kan ofte redde mit hår, da det kommer til at se mere glansfuldt ud med en hår olie og de slidte spidser skjules. Lige pt. bruger jeg en fra L’oréal.
  • Fudge light treatment; Denne er uundværlig, hvis du skal en tur sydpå eller skal tilbringe meget af din tid udenfor. Den beskytter håret mod sol, saltvand og klor. Jeg har brugt den ved hver 2. hårvask sommeren igennem og den redder ens hår for at blive knastørt, da den fugter håret. Den skal sprays i håndklædetørt hår og så bare lade sidde i.
  • Mococcanoil curl mousse; Dette er mit første produkt fra mococcanoil. Jeg fik den i fødselsdagsgave sidste år og har først taget den i brug nu. Den er super lækker i konsistensen og så er den drøg i brug. Der skal ikke bruges ret meget for at fremme krøllerne og så fedter den ikke.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

8 kommentarer

  1. Ihh! Jeg tror da jeg skal prøve den ‘Fudge’ til mit hår.. Jeg har også overvejet at lade glattejernet og håret få en pause over sommeren, så skal jeg da vist også have fat i den Morrocanoil! Håber det er lidt billigere i USA! 🙂

    1. De er helt sikkert billigere i USA :-). Så det er med at købe et lager med hjem. Glatter aldrig mit hår, men synes stadigvæk det er vildt slidt 🙁

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *