I want the white shoes …

Lige nu drømmer jeg om hvide sager; kjoler, tasker og ikke mindst sko. Jeg vil gerne fingrene i et par hvide Birkenstock i Arizona modellen. Jeg går meget på arbejdet og derfor er et par Birkenstock perfekte til mine fødder. Jeg har i forvejen to par som efterhånden er ved at være godt slidte. Jeg går stort set ikke i andet om sommeren og mine par har alligevel snart holdt i tre år – så det må siges at være en sko i god kvalitet. Ud over et par Birkenstock har jeg forelsket mig i skoene fra Toms. Det måtte meget gerne være i udgaven øverst, der skulle flytte ind hos mig. Kunne lige forestille mig, at de var fine både til en fin kjole, et par shorts eller en maxi kjole og så er det et par sko, der er lette og luftige til de dage, hvor temperaturerne er høje.
Har I skoene på plads til sommeren? Ellers kan I tjekke webshoppen Eshoes ud, som har et stort udvalg i sandaler, støvler, sneakers og meget mere. Der er desuden fri fragt og gratis ombytning. Jeg er i hvert fald ikke langt fra at klikke de to par øverst, hjem til sko samlingen. Håber I får en dejlig pinseferie og nyd nu det gode vejr (selvom det ikke er for godt i dag)!

// I samarbejde med Eshoes //

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

21 kommentarer

  1. Jeg ville virkelig også gerne eje et par Birkenstocks – Aller helst de helt sorte Monterey med disse som supplement! Men 1700 kroner? AV! Det er altså mange penge for at gå all black 😉 Måske jeg bare skal nøjes med to par Arizona i stedet!

    1. De er altså også bare fine, men ja det er rigtig mange penge at smide efter et par sko, men de holder selvfølgelig også i mange år :-).
      Arizona har jeg også et godt øje til 😀

      1. Jeg har prøvet at søge lidt på nettet, men kan ikke lige finde en hjemmeside med dem. Men ved du hvad modellen hedder?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *