Hvor går sommerferien hen?

Har du planlagt din sommerferie eller overvejer du at tage en afbudsrejse? Jeg selv bliver i Danmark i år og det er vist heller ikke så dårligt, hvis sommeren bliver lige så god som sidste år. Jeg har ikke været i udlandet i et par år, men på trods af det, har jeg haft nogle dejlige somre herhjemme alligevel. Ikke at jeg ikke har lyst til at komme på ferie til udlandet – det har jeg! Virkelig! Men det er lige med at få det planlagt og jeg tror egentlig hellere, at jeg vil bestille en rejse sydpå, når vi nærmer os sensommeren eller efteråret, for det er der jeg har allermest brug for at komme lidt væk fra Danmark. Et land jeg gerne vil besøge igen, er helt klart Egypten. Det var en oplevelse helt for sig og der er så meget mere af landet, som jeg gerne vil opleve! Inde på toptours hjemmeside kan du finde rejser i alle prisleje og sågar “færdig-pakker” til Thailand og Bali, hvor hele rejsen er planlagt med fly, hotel, ture med guider og meget mere. Du kan læse mere og “pakke-turene” via dette link. Hvor lækkert kunne det ikke lige være at komme 14 dage til Thailand, hvor alt er planlagt for én? Det skal jeg i hvert fald prøve inden jeg slår mig ned med mand og børn!

Hvor skal du hen på ferie? 🙂

// I samarbejde med toptours //

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

4 kommentarer

 1. Vi bliver bare i danmark på camping.. Jeg syntes det er skønt, vi har været på den samme plads i 5 år. Desvære så er det sidste år på denne plads da den ingen pool har og vores børn er ved at være så store at det ville være rart hvis der var. Og vi trængere til at der sker noget nyt…
  Udlandet har aldrig været noget mig og min mand har drømt om.. Vi elsker de danske øer, og når vi har råd tager vi nok til bornholm igen. (det plejer vi at være 1gang i året ca.)

  1. Jeg har også været Danmark rundt med mine forældre, så har stort set det jeg skal se. Elsker ferier i Danmark, men synes dælme også, at det er skønt at komme en tur sydpå 🙂
   Jeg har været på Bornholm to gange og vil meget gerne igen. Den ø er noget helt for sig selv :-).
   Du må have en helt fantastisk ferie!

  1. Sådan er det jo nogle gange :-). Jeg har heller ikke været på ferie i 2 år, så det skal du ikke være ked af 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *