Dagens #74

| Kjole – H&M Divided | Cardigan – Vero Moda | Shopper – Decadent | Sko – eBay | Solbriller – Rayban | Ur – Marc Jacobs | Ringe – Erbs&Bjerke, Maria Black, Kranz&Ziegler, Skagen, Pieces x Julie Sandlau |

Åh, hvor jeg elsker lange sommeraftner, hvor solen varmer og hvidvinen er i glasset. Håber vi får mange af dem i den kommende tid. Dem er jeg i hvert fald kæmpe fan af. Og ligeledes er jeg kæmpe fan af min nye kjole fra H&M, som helt sikkert bliver én af mine favorit kjoler her til sommeren. Den er så fin og kan styles til både hverdag og fest, og så kostede den sølle 129,-. Uret har jeg vist jer i et separat indlæg, men nu får i det også lige i aktion! Desuden blev Anne Cathrine og jeg underholdt af sækkepibe nede ved havnen – og ja, det lød hæsligt, haha! 😉

Photos taken by: Anne Cathrine Bro

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

39 kommentarer

 1. Hvor er du bare smækker lækker i den kjole – gal den er smuk !! 🙂
  Og ja de lange sommeraftner, hvor der hældes hvidvin i glasset er jeg også stor fan af. Så ja flere af dem tak !! 🙂

 2. God formiddag søde,

  du er bare så smuk hver gang du har fået taget billeder på havnen:-)
  Og dit hår elsker jeg.

  Hilsner og nyd dagen.
  mary-Liz
  Team Hoffbeck Blog

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *