Boligsager på budget; H&M Home

 | Mini fad 30,- | Glasæske 99,- | Fyrfadsstage 20,- | Keramik fad 50,- | Skærebræt 80,- | Trækasse 129,- | Metalkrukke 80,- | Sæbepumpe 60,- |

Der er så mange fine sager i H&M’s HOME afdeling o jeg har fundet 8 ting, der gerne måtte komme min vej. Jeg mangler især krukker til mine krydderurter og synes, at det kunne være fint med den i grå metal. Jeg gad godt, der var en HOME afdeling i Aalborg, men det er desværre ikke tilfældet. Er det ikke noget med, at der er en i Århus?

Vinderen af min forkælelses konkurrence blev; Mia Ipsen. Stort tillykke til dig. Jeg får sendt dig en mail i din retning :-). Tak til alle der deltog.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

18 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *