An Eternity ring

Så blev der tilføjet endnu én fin ring til samlingen. Denne gang én jeg har kigget på længe. Den er fra Carré og en del af fan of tattoo kollektionen. Selvfølgelig blev den tilføjet i oxideret sølv, så den passer til alle mine andre ringe. Jeg har modtaget den fra Chanti, som er en online webshop, der sælger smykker i alle afskygninger. Du kan tjekke dette link ud, hvor du kan se alle Chanti’s ringe i sort sølv, som jeg synes er helt unikke på hver sin måde.

// Modtaget som gave //

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

27 kommentarer

  1. Hvor er den fin! Personligt har jeg aldrig set en ring som denne, og faktisk lidt sjovt når “tegnet” er så in blandt tatoveringer ?:) Men virkelig fed må jeg sige! Knus Simone 🙂

    1. Jeg tror, at kollektionen udkom for 1,5 år siden og har holdt øje med den lige siden. Den er simpelthen så fin :-).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *