MbyM AW 2014

I sidste uge var jeg inviteret med ind at se MbyM’s AW kollektion. Der var så mange fine sager og kunne helt sikkert godt pege nogle af tingene ud som jeg skal have fat i til det kommende efterår/vinter (men de årstider gider vi altså ikke lige tænke på endnu, lad det lige blive sommer først!). Men især den blå cardigan nederst faldt jeg for, den var super lækker i kvaliteten og så elsker jeg længden på den. Kendetegnet ved den kommende AW sæsonen er sat med en masse print, store cardigans og jakker med en masse detaljer og farver. Jeg glæder mig meget til at se varerne, når de kommer i butikkerne og ikke mindst til at røre dem igen. Det fede ved MbyM er, at kvaliteten er i top og priserne er nogle alle kan være med på.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

16 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *