Månedens favoritter; Maj

En omgang lækkerier som jeg har modtaget af cocopanda.dk og dermed også månedens favoritter. Jeg elsker produkter fra Kevin Murphy, så derfor faldt de to lækre sager i god jord. Faktisk har webshoppen torvesal hele maj måned, så skynd dig ind og benyt dig af de gode tilbud.

  • Kevin Murphy volume spray; Jeg ELSKER volume og jeg elsker et gøre mit hår kæmpe stort. Denne virker ligesom tørshampooen jeg beskrev i favoritterne fra april, men holder ligesom en hårspray.
  • Kevin Marphy luxury shampoo; Jeg ville ønske jeg kunne bruge lækker hår shampoo til mit hår hver gang jeg vaskede hår, men det er bare en dyr fornøjelse eftersom jeg har så meget hår, der skal mættes. Men når det så er sagt, er det altså total luksus at bruge en noget dyrere shampoo. Mit hår følelses bare mere lækkert og så dufter denne fantastisk. Denne er til kraftigt og krøllet hår som mit.
  • Skin Logic hydrogel under eye patch; Jeg er desværre indehaver er meget mørke rander under øjnene og derfor blev jeg virkelig glad for at kunne teste denne sag. Har ikke set produktet før, men det virker! Den skal sidde i 30 min og virker kølende under øjet. Dem skal jeg have købt et lager ind af!
  • Skin Logic mask sheet; Der findes ikke noget bedre end at have taget et langt, varmt bad og efterfølgende lægge en ansigtsmaske. Det er i hvert fald en perfekt opskrift på en dejlig aften for mig. Masken strammer op og gør huden lækker blød.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

8 kommentarer

  1. Der er ikke noget bedre end lækre produkter. Selv er jeg ret vild med hårshampoo fra NAK, måske fordi det er første gang jeg har fundet en shampoo der ikke får mit fine hår til at klaske sammen 🙂

    1. Jeg har aldrig hørt om mærket NAK :-). Lækkert når man finder nogle produkter, der virkelig tilpasser sig ens hår 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *