Månedens favoritter; April

 • Paul Mitchell Curls, ultimate wave; Jeg har efterhånden mange produkter til krøllet hår (surprise!) og Paul Mitchell er altså min klare favorit. Dette er en krølle creme som påføres i håndklæde tørt hår. Den fremhæver krøllerne på en lidt mere “rodet” måde end mousse og giver et touch af strand-look. (den er oven i købet på tilbud i ovenstående link)
 • Milk_shake conditioning; En conditioner som virkelig er lækker i konsistens og ikke mindst duft og så gør den håret super lækkert. Ekstra lækker til dig med krøller, da det er en mousse, der påføres i håndklæde tørt hår.
 • Batiste XXL Tørshampoo; Jamen hvad kan jeg sige. Jeg har 6 stks. på lager! Dette er blevet mit MUSTHAVE til håret, også derfor det store lager. Jeg bruger den hverdag og den giver det vildeste volume til håret og så går den bare alle frisure lettere at styre og sætte, når håret lige har fået en tur med sådan en sag inden opsætning. Jeg køber altid min på ASOS, da den er noget billigere ned i Danmark og så er der gratis fragt.

Vinderen af lækkerierne i form af en omgang Allévo barer og de to kogebøger blev: Amalie Hentze. Stort tillykke til dig. Jeg får straks sendt en mail af sted til dig :-). Tak til alle, der deltog i konkurrencen.

Jeg vil smutte til konfirmation, vi ses!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

7 kommentarer

 1. Jeg har også en tørshampoo fra Batiste, dog den med noget guldglimmer i. Og jeg er også så glad for den at jeg købte et mindre lager 😉

  Jeg overvejer faktisk at købe nogle af de andre de har, måske den du nævner.

  1. Det kunne være, at jeg skulle prøve den med glimmer i :-).
   Den er SÅ god. Den giver virkelig mega volume til håret og dem jeg har anbefalet den til, er også ret vilde med den 🙂

 2. Milkshake dufter helt fantastisk godt 🙂 Og Batiste bliver jeg nødt til snart at prøve! Løber også snart tør for min nuværende tørshampoo..

  1. Ja, man får næsten lyst til at spise den ;-).
   Jeg kan i hvert godt anbefale den og når du først har prøvet den, så går du ikke tilbage til andre! 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *