Ebay tip; Passport cover

Det er faktisk ret lang tid siden, at jeg har klikket coveret hjem, men har ikke lige fået taget mig sammen til at få taget billeder af det. Jeg synes selv, at det er super fint og så er farven lige mig. På trods af, at jeg ikke lige skal til udlandet lige pt., så er det da altid fint at have pakket sit ellers så kedelig pass ind i et fint cover! 🙂 Find coveret lige her til kun 10 kr. inkl. porto.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

28 kommentarer

  1. Hvor er det fint, jeg har selv overvejet at jeg skulle eje et, men var i tvivl om hvor det ville være bedst at lede. Ebay er selvfølgelig svaret 😀

    1. Hehe god idé. Det er også én af de ting, der er overkommelig at købe ;-).
      De er fra Bloomville 🙂

  2. Hej
    Virkelig fint, men synes ikke det er det samme cover som kommer frem når jeg trykker på linket. Der er ikke noget “fuglebur” ??

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *