Dagens #72

| Kjole – Inwear | Støvler – Gina Tricot | Armbånd – Ebay |

Åh, hvor er det bare lækkert, at vejret har vendt sig til det positive. Følelsen af at gå i bare ben og fødder er noget af det bedste! Og jeg glæder mig meget til at tage ovenstående kjole på til bare ben og sandaler. Apropos sandaler, så skal jeg også have anskaffet mig nogle flere her til den kommende sommer – lige pt. har jeg faktisk ikke nogle i tankerne! Nogen, der har nogle gode bud?

Photos taken by: Anne Cathrine Bro

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

20 kommentarer

  1. Simpelthen så fint! Kunne nemt se den med bare ben 🙂
    Jeg købte mine sandaler i Topshop i New York.. Måske de også har et ligeså stort og lækkert udvalg online? 🙂

  2. Den er jo noget så fin den kjole Katrine 🙂
    Jeg har desværre også et problem med at finde sommerens sandaler, så der kan jeg desværre ikke hjælpe 🙁

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *