Heering cocktail blogger tour; bag baren!

For et par ugen siden var jeg og nogle blogger piger inviteret på Vesterå for at drikke drinks (whats not to like?) med hovedingrediensen fra Heering. Vi fik serveret en masse lækre drinks og efter, at bartenderen havde brilleret fik vi selv lov til at gå ind i baren for at lave os en drink hver især. Ingen af os var på hjemmebane, men sjovt det var det i hvert fald. Min ynglings fra Heering var helt sikkert den med cherry, som er fremstillet af danske kirsebær.

Jeg håber at I har haft en dejlig weekend. Min er blevet brugt på karneval i lørdags sammen med nogle dejlige mennesker og søndag var jeg ramt, så derfor stod den på junk og sofa hygge i stor stil!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

6 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *