Show me your blog!

Jeg vil så gerne opdage nogle nye blogs, nye som gamle. Så vil I ikke smide et link til jeres egen blog eller andres blogs, som I finder inspirerende? Så laver jeg en bloganbefaling på nogle af de blogs, der fanger mig allermest :-).

Alle er velkomne til at smide et link, både madblogs, DIY, modeblogs osv., så hold dig ikke tilbage i kommentarfeltet med din egen eller dine ynglings blogs – glæder mig til at se, hvad I bringer på banen 🙂

Har I lyst til at lege med?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

29 kommentarer

 1. Jamen uden at virke helt vildt egoistisk og selvhøjtidelig, så siger jeg da lige: ” KOM FORBI MIG!”
  paeneoverflade.blogspot.com

  Derudover synes jeg dittesdag.bloggersdelight.dk fortjener et shoutout samt gownsandroses.dk 🙂

 2. Åh altså. Jeg kunne jo altid lokke dig forbi min egen blog; paperbackcastles.blogspot.dk , men ellers er jeg ellevild med søde Anne-Li’s blog: gownsandroses.dk 🙂

 3. Du kigger jo forbi min engang imellem, men derfor vil jeg da gerne lege med alligevel 😛 Der udover har jeg en blogroll i siden på min blog som er dem jeg læser med fast ved. Dem synes jeg da også du skal tage et kig på, hvis du ikke allerede læser dem 🙂

 4. Tak fordi, vi må følge dig og dit liv 🙂

  Min blog er 1,5 år gammel. Jeg skriver med udgangspunkt i det, som jeg kan lide – mode, skønhed, tanker, mad og vin, livsstil etc. Jeg er forretningskvinde, så min blog er 100% fritid og hobby, men det gør også at jeg kan være selektiv i mine indlæg, og det nyder jeg meget.

  Se her: http://www.whatwhenwhere.dk

  Og jeg er altid åben for ris, ros feedback med mere…

  Sidst – igen tak fordi vi må følge dig.

  Stort kram, Anne

 5. Åhhh du må da også gerne kigge forbi mig: trinesrablerier.dk

  Og dem jeg kan anbefale kender du vidst allerede: Itmypassions, Ida og Lullumut 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *