Nem og sund mini pizza

 I fredags lavede jeg mini pizzaer. Det er det nemmeste i hele verden og tager ingen tid at lave, hvis man vil have lækker og hurtig aftensmad. Bunden er lavet af groft pitabrød og på et tidspunkt skal jeg have afprøvet det med en blomkålsbund i stedet for. Pizzaen ovenfor er min ynglings kombination og jeg har puttet tomatpuré, pesto og frisk mozzarella på bunden og sat dem i ovnen. Efterfølgende har jeg puttet parmaskinke, rucola og tomater på toppen. Velbekomme 🙂

Håber at I har haft en god påskeferie 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

17 kommentarer

  1. MUMS. Jeg elsker pizza – især de hjemmelavede. Jeg bage selv bundende og fryser dem ned til senere brug, jeg synes nemlig hurtigt at pitabrød kan blive tørt, men hver mand sin smag. Toppingen er jeg til gengæld helt med på – HAPS 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *