Når motivationen forsvinder …

 Ja, det skulle jo komme på et eller tidspunkt. Jeg formåede alligevel at holde gang i gnisten i 3 måneder, hvor jeg fik trænet mindst 3 gange om ugen og spist nogenlunde sundt med nogle enkelte undtagelser. Den manglende motivation skyldes nok til tider nogle stressende dage på arbejdet og så er energi niveauet helt i bund, når jeg kommer hjem og skal virkelig kæmpe med at holde mig vågen til kl. 20. Jeg er så træt hele tiden, selvom jeg får nok søvn om natten. Vægten er også gået i stå. jeg ved godt, at der ikke ryger kilo af hele tiden, men jeg har ikke været oppe på vægten siden sidst jeg lavede et indlæg. Frygten for, at der er kommet kilo på igen, er stor. Jeg har også synet; chips, slik, chokolade, burgere, byture osv. Jeg føler mig som en doven skid. For en uge siden slæbte D og jeg os ned i fitness centeret. Ingen af os gad. D: “Katrine, hvornår skal vi drikke øl igen”, mig: “snart, meget snart” . Og da jeg var til spinning i lørdags tænkte jeg “skal jeg skrive om min nedtur?”, “hvordan skal jeg få det formuleret”. For det første skal man slet ikke tænke, når man er til spinning, men bare give den hele armen!

Jeg ved jeg ikke, at jeg ikke er den eneste der falder i huler. Men jeg er skide træt af, at jeg ikke bare kunne køre ned i tempo i stedet for, at det lige pludselig bliver en pligt for mig at komme i fitness centeret. “Katrine, hvis du tager i fitness, så må du gerne spise en plade Marabou, når du kommer hjem”. Jamen hvorfor? Gu’ må du ej. Du må får en gulerod! Heldigvis har jeg min diætist at ringe til, hvis det går helt galt og vi kan få snakket om tingene, så hende skal jeg snart have givet et ring. Hvis I selv er faldet I, er der en diætist på Allévos facebookside til rådighed. Det er også hende jeg benytter mig af.

P.S. AC skal selvfølgelig ikke have skylden for, at det går skidt for mig. Men ansigtsudtrykket synes jeg er lidt priceless og beskriver sgu situationen meget godt ;-).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

12 kommentarer

 1. Jeg kender det godt det med at man mister motivationen 🙂 Lige indtil jul hvor jeg inde i en god periode men her i det nye år er der sket en masse ting i mit privatliv, som gør at motivationen er faldet endnu mere 🙁 Desværre. Men vi skal nok komme op på hesten igen 🙂

  1. Ja, det skal nok blive godt igen, men lige nu synes jeg godt nok, at jeg er helt i bund. Håber godt nok, at det bliver bedre 🙂

 2. Jeg kender det bestemt godt. For mig er det også, når jeg er stresset på job. Men så hjælper det gerne at komme afsted alligevel. Nu her hvor vejret er godt, kommer jeg nok til at gå lidt i stå. Overvejer at finde nogle meget sene eller tidlige hold, men det kniber lidt. Vil gerne både nyde det gode vejr og træne 🙂 Du må op på hesten igen. Giv dig selv lov til at synde. Og 1 gang træning om ugen er bare bedre end slet ingen.

  1. Det gode vejr lokker også ret meget med hygge med venner og veninder udenfor (og lidt øl, grill og is! ;-)). Jeg prøver også så vidt at gøre det efter arbejde – det er bare ikke altid det lykkedes, hvis det er tusind andre ting jeg skal bagefter.

 3. God søndag aften søde,

  lad nu være at rive håret af i totter over, at du er gået lidt i stå.
  Det sker for de fleste.

  Har du prøvet at tage æblecider piller, de fremmer stofskiftet, ligesom at cykle fremmer stofskiftet:-)

  Hilsner og nyd da også livet ind i mellem.
  Mary-Liz

  1. Det er frustrerende, når man er inde i en god periode og man ved, at man godt kan! Jeg ved jeg kan, for når jeg kommer derned elsker jeg det :-).
   Nej, det har jeg ikke prøvet, det må jeg lige se på 🙂

  1. Jeg nyder bestemt livet som også kan ses på ovenstående billeder og især på min instagram ;-). Men jeg skal nok komme op på hesten igen 🙂

 4. Jeg kender så godt det, når motivationen ikke er der. Jeg ville også ønske at jeg kunne hive mig selv ud og løbe noget oftere, men jeg er også virkelig træt når jeg kommer hjem, eller også så lokker kaffedates med veninderne. Og tankerne om min hovedopgave motiverer heller ikke lige frem 🙁
  Men tænker at det hører med og at det vender igen 🙂

  1. Ja, kaffe dates lokker rigtig meget – det er også der jeg virkelig falder i!
   Og jeg er konstant træt og så vil jeg bare gerne bruge tiden på noget andet, haha. Vejen er fyldt med dårlige undskyldninger 😉

  1. Det er så sejt gået. Så meget har jeg dog ikke været oppe på endnu og det er heller ikke min plan. 3 gange om ugen fungerer rigtig godt for mig :D.
   Keep up the good Work – det er da for sejt!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *