LCHF pølsehorn med frø og broccoli

For lidt tid siden lavede jeg disse LCHF pølsehorn. De smager ikke som rigtig pølsehorn i og med, at det ikke er en typisk pølsehorns dej, men det bliver de bestemt ikke dårligere af. De er super sunde og det gode er, at de ikke indeholder mel.

Ingredienser til 6 stk:

  • 6 kyllingepølser
  • 100 g hakket broccoli (kun toppene, og de skal hakkes fint eller blendes)
  • 50 g havregryn
  • 30 g HUSK (kan undlades og erstattes med 30 g havregryn)
  • 1 tsk. bagepulver
  • 1 tsk. salt
  • 2 hele æg
  • 2 æggehvider
  • 1 dl kerner/nødder/frø (jeg brugte hørkerner)
  • 1-2 dl vand

Det hele blandes sammen i en skål. Dejen er meget klisteret, så du skal have tålmodigheden med dig. De skal bages i ovnen i 30-40 min ved 180 grader. Velbekomme 🙂

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

10 kommentarer

  1. Det lyder sgu meget lækkert 🙂 Jeg savner faktisk ikke rigtigt brød. Har ikke spist det til frokost på job i 1-2 mdr. nu. Men noget snacky som et pølsehorn går aldrig af vejen 🙂

    1. De er super lækre! Jeg kan desværre ikke rigtig undvære brød (især rugbrød), så det er vildt sejt, at du er gået så lang tid uden :D.
      Nej, og især når de er sunde, så kan det lige gå an 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *