Favoritter til læberne

Jeg er begyndt mere og mere at bruge farver til læberne, dog kun når jeg skal i byen og helst ikke for vilde farver. Et plus for mig er, at læbestiften giver fugt og holder i lang tid og samtidig ikke smitter af.

  • GOSH soft’n shine lip balm; Denne modtog jeg i en goodiebox sidste år og den er en kæmpe favorit. Den er så fin i farven, holder godt og så er det et kæmpe plus, at der også er læbe balsam i. Jeg skal i hvert fald på udkig efter én mere. (farve: 34 perfekt plum)
  • Clarins Natural lip perfector; Jeg har altid denne med i byen. Den giver en fin lyserød glans på læberne og giver samtidig fugt. Jeg købte den i en pose med rejsestørrelser fra Clarins, derfor den lille størrelse. Den store udgave fås tit i Matas til 99,- (Farve: 01)
  • Clinique Chubby Stick; Efter jeg prøvede Clinqiues chubby sticks for første gang var jeg ret fascineret. De holder godt, er utrolig nemme at lægge og så er de ikke mindst lækre i farverne. (farve: 04 mega melon)
  • Rimmel London lipstick; Jeg fandt denne i en kasse, hvor der var 3 make-up produkter fra Rimmel til en flad 50’er og derfor røg denne med hjem. Den er vildt flot i farven og giver læberne en naturlig rød/pink farve. Har brugt den de sidste par gange jeg har været i byen. (farve: 110 rose sorbet)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

10 kommentarer

  1. Ååh ja, de kære læber! Jeg elsker godt nok også, lige at smide en pæn læbestift på, inden jeg smutter ud af døren.. For ja, det pynter jo alt sammen og så holder det læberne dejlige fugtige, som du skriver.. 🙂

    Pernille

    1. Du gør det altså også ret godt med læbestift. Går ikke med det på arbejde, men ellers er jeg på 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *