Dagens #68

| Bukser – H&M Divided | Skjorte – Custommade | Stiletter – Bianco | Shopper – Decadent | Solbriller – Ray-Ban | Ring – Pieces x Julie Sandlau |

Jeg skal da lige love for, at der blæste i Aalborg i går og dagens outfit billeder blev lidt af en udfordringer med blæst og sand, der fløj rundt til alle sider. Men udover det nød jeg feriens første dag med 1-års fødselsdag hos min fætter og efterfølgende en tur i byen med hende her. Og hvor er det da lige lækkert at have ferie, sidst jeg havde det var, da jeg var på Skanderborg festival sidste år. Så er ret glad for ikke at arbejde på døgninstitution mere og glad for at have fri, når andre også har.

Håber I får nogle dejlige påskedage med dem I holder af 🙂

Photos taken by: Anne Cathrine Bro

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

16 kommentarer

  1. Ja, der var godt nok helt vildt blæsende, men der er også meget åbnet dernede. Der skal bare være sol og vindstille 😉

  1. Mange tak for det :-). Ja, det var altså lige voldsomt nok. Jeg var i Thy senere på dagen. Der blæste endnu mere!
   Men vi kan vist ikke klage over vejret nu, hold op det er lækkert 🙂

 1. Jeg synes slet ikke at det blæste så meget i København igår – eller også var det bare fordi at jeg ikke var nok udendøre? 🙂
  Rigtig god påske Katrine 🙂

  1. Haha, det kan være Ida ;-). I det nordjyske blæste der i hvert fald en hel del!
   Du må også have en rigtig god påske Ida 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *