Dagens #66

| Læder Nederdel – Noisy May | T-shirt – Stine Goya | Sko – Converse | Ur – ASOS | RingMoss Copenhagen | SolbrillerCrosseyes |

Det var altså med at nyde det gode vejr imens det stod på, for jeg skal da lige love for, at vejret er blevet ringe igen! Men altså, der er ikke noget smukkere end Aalborgs havnefront, når solen endelig skinner. Dagen blev selvfølgelig nydt sammen med tusind andre mennesker på havnefronten, lidt shopping og sluttet af med pizza på Azzurra! Jeg var iført mig forholds nye sager – i hvert fald ikke taget i brug før nu, selvom det har ligget i skabet i nogle måneder. Jeg har desuden fået klippet 15(!) cm af mit lange garn, så føler næsten, at jeg ingen hår har, hvilket jo er ret meget løgn. Denne gang blev det hos Østeråhairlounge (jeg skifter frisør som andre skifter underbukser!). Kan klart anbefale Martin og så er priserne ret lave i forhold til resten af Aalborg.

Photos taken by: Anne Cathrine Bro

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

30 kommentarer

    1. Det er også en god fotograf, der står bag ;-).
      Ja, vejret var sååå lækkert. Håber snart, at det kommer tilbage. Og den pizza, puha ku’ godt!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *