10 random facts #4

 • Jeg synes, at Nikolaj Lie Kaas og Simon Kvam er noget af det mest charmerende Danmark har at byde på!
 • Jeg kan ikke lide fyldte chokolader
 • Jeg elsker Desperate Housewives og græd som pisket i afsnittet, hvor Mike skal begraves!
 • Jeg kan slet ikke klare duften af citron (skyldes for meget tequila)
 • Jeg kan ofte relatere mange af episoderne fra Klovn afsnittene til den virkelige verden (i min verden kan mange ting relateres til klovn)
 • Film såsom Hobitten, Ringenes Herre og lignende er SLET ikke mig.
 • Da jeg var 12-13 år ringede jeg og lavede telefon-fis til Leasy. Jeg blev paf og sagde til damen i telefonen “undskyld, jeg har fået forkert nummer”. Som om man kan ringe forkert på 88 88 88 88. Doh, Katrine!
 • Jeg bliver altid kaldt Katrine G på arbejdet, selvom jeg er den eneste, der hedder Katrine
 • Jeg hadede fransk timerne i gymnasiet og det var også det fag jeg havde allermest fravær i. Kan den dag i dag huske meget lidt på fransk. Sætninger såsom “jeg vil gerne bede og en øl” og “det vil jeg skide på” – husker jeg dog stadig 😉 (så kommer man jo også langt i livet)
 • Jeg er nordjyde med stort N, dvs. at der skal pruttes om prisen og jeg bliver ikke så nemt imponeret.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

30 kommentarer

 1. Helt enig i punkt 3, lige gyldig hvor mange gange man ser det, så hyler man nærmest på forhånd <3

 2. Elsker disse indlæg, det er simpelthen sådan en fin og humoristisk måde at lære personer bag lidt bedre at kende. Og jeg er helt enig i Nicolaj Lie Kaas, og Desperate Housewives.

 3. Jeg er heller ikke vild med fyldte chokolader eller Ringenes Herre, og jeg elskede virkelig også bare Desperate Housewives og græd så meget da Mike døde 🙁

 4. “Da jeg var 12-13 år ringede jeg og lavede telefon-fis til Leasy. Jeg blev paf og sagde til damen i telefonen “undskyld, jeg har fået forkert nummer”. Som om man kan ringe forkert på 88 88 88 88. Doh, Katrine!” <— Hahahahaha! Kan ikke lade være med at grine XD

  Simone
  Microcut.dk

  1. Jeg kan se den igen og igen! Elsker den simpelthen og er så træt af, at de ikke sender flere sæsoner! 🙁

 5. Haha, jeg synes Kvamm og Lie Kaas er nogle afpillede tøsedrenge, og elsker Harry Potter 😉 Tilgengæld er jeg ærkejyde, bliver også kaldt Anne K. uden nogen grund til selve “K”‘et da jeg er den eneste – og så kender jeg udemærket det til gymnasiepjæk (bestod ikke liiiige Tysk A, da jeg også var en værre klovn til det.. og ofte planlagde tømmermænd i de timer)
  Elsker fact indlæg.

  – Anne

  1. Haha, jeg synes de er så pæne at se på :D.
   Det kan også bare være, at det er blevet en vane at kalde mig Katrine G – om det lyder federe, tvivler jeg nu stærkt på ;-).
   Ja, jeg bestod så lige fransk A med nød og næppe, og det eneste 02 jeg var stolt af ;-).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *