Lidt om mit vægttab og de sidste resterende kilo!

Tror det er ved at være på tide, at jeg laver en opdatering på en udfordring jeg startede på i foråret (Jeps, et år siden efterhånden!). Jeg købte bogen “verdens bedste kur” og var ret sikker på, at det var vejen frem til, at jeg ville tabe de sidste og svære kilo. Sådan blev det ikke og da jeg gik ind i en stressende periode med afsluttende praktikforløb i februar og en omgang eksaminer efterfølgende uafbrudt i et halvt år. Turene til den nærliggende Netto ved seminariet blev hverdag og ofte bestod den af slik og sodavand for at holde dagene ud med eksamensskrivning. Da jeg afsluttede min bachelor sidste sommer var jeg oppe på en rekordvægt som jeg aldrig havde været i nærheden af før. Jeg startede på mit fuldtidsjob og vi gik en dejlig sommer i møde med grill og vin hygge og det gjorde bestemt ikke det hele bedre! Dog begyndte vægten ligeså stille at gå ned af eftersom jeg fik en normal og struktureret hverdag og tænkte over, hvad jeg spiste. Nogle af mine måltider (morgenmad og mellemmåltider) har jeg skiftet ud med en Allévo bar. Det er en nem løsning, hvis man er på farten og jeg bibeholder energiniveauet til næste måltid. Mine favorit barer er dem med chokolade og havsalt som vist ovenfor. For mig fungerer barene som “slik” i og med, der er chokolade og nødder i. Dog indeholder en bar kun 230 kulhydrater og dermed erstatter de ofte min morgenmad som ofte vil bestå af; havregryn med mælk og sukker, ymer med müsli, æg og pølser eller lignende. Jeg ville komme med et bud, i et andet indlæg, på sunde mellemmåltider og de huller jeg ofte falder i.

Ikke nok med, at maden havde en stor betydning for mig, fik jeg gnisten tilbage d. 4. januar, hvor jeg begyndte at træne i fitness World igen efter en pause på over et halvt år. Jeg træner min. 3 gange om ugen og det er skiftevis styrke, puls og holdtræning. Eftersom jeg har fået nyt job for 3 uger siden, er det en udfordring for mig, at jeg ikke kan træne om formiddagen mere, hvor mit energi niveau er højest. Men jeg har lært at tilrette min træning efter mit job og er stoppet med de dårlige undskyldninger .. “der er altid mange kl. 15-16 når jeg skal ned at træne”, “jeg er træt”, “jeg gør det bare lidt ekstra hårdt i morgen” osv..

Men selvom det måske ikke lige er til at se, så har jeg tabt mig 7 kg siden sommer og jeg er MEGET glad og tilfreds. Har mere energi og sover bedre om natten. Gejsten til at fortsætte min træning i samme tempo som jeg gør nu, er der fortsat. Så jeg håber, at jeg kan få de sidste kilo smidt inden sommer 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

20 kommentarer

 1. Det er rigtig flot, med de kilo! OG det er så tydeligt 🙂
  Keep up the good Work 😀

  Jeg kaster min kærlighed mod 5:2 kuren, som har hjulpet mig af med 6 kilo siden 1 januar. Det vil jeg også lave et indlæg om, når jeg er helt færdig 🙂

  1. Tusind tak søde :-). Er også godt tilfreds.
   Har overvejet kuren, er bare alt for glad for mad i forhold til at kunne holde det 😉

 2. Litt vanskelig for å forstå dansk, men skjønte hoveddelen. Du er så flink og er en stor inspirasjon. Du har også utrolig fin klesstil! Ha en fin dag videre!

 3. Det er da virkelig mange kilo og super flot gået 🙂 Jeg træner altid efter job, da jeg ikke kan nå holde om eftermiddagen, og det bliver kl.18-19 stk, men så føler jeg lidt at aftenen er helt væk 🙂 Har jo så fået noget godt ud af den 🙂 Kunne i øvrigt godt tænke mig at prøve de Allevo barer. Det er sjældent, jeg når at få noget ordentlig mad mellem frokost kl.12 og træning om aftenen, fordi jeg tager direkte fra job. Ikke så smart..

  1. Mange tak søde Louise :-). Jeg træner altid lige efter job. Er dog lige hjemme at trække i træningstøjet og smide min taske og så af sted igen. Det fungerer i hvert fald fint for mig. Jeg skal heller ikke smide mig på sofaen først, for så kommer jeg slet ikke af sted. Jeg trænger aldrig om aftenen, for som du skriver, så føler jeg lidt at aftenen er spildt 🙂

 4. Årh hvor er du bare for sej skatter!! <3 Glæder mig seriøst os til at den her kandidat er overstået, sys virkelig det er umuligt for mig at få ordentlig mad til alle måltider, når man ikke helt ved hvordan en stresset dag med nonstop skole egentlig forløber, så håber godt nok os jeg finder mig eget overskudsagtige voksen jeg til sommer når 5 års sindssygt studie er slut :O

  1. Tak sveske <3. Det kan jeg godt forstå. Skole livet tager meget på ens energi. Det gjorde den også ved mig og det var også i den sidste periode, at kiloene virkelig kom på!

 5. Hvor er du sej!! Stort tillykke med vægt-tabet. Jeg forsøger også så vidt muligt at have træningstøj med mig i tasken, så at jeg kan smutte direkte til træning efter arbejde, for hvis jeg først kommer hjem og får sat mig ned så ved jeg at jeg aldrig får slæbt mig hen i fitness 🙂

  1. Tusind tak Natalie :D. Ja, jeg skal heller ikke være for længe derhjemme efter jeg kommer fra job, for så kommer jeg slet ikke af sted igen. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *