Spis god, varieret og nem aftensmad!

Kender I det med, at det kan være ret svært at blive ved med at komme på idéer til aftensmaden og at man så også lige skal finde tiden til at handle ind? Lige for tiden er jeg ret idéforladt og kører ofte i de samme retter til aftensmad og kører en mission “tøm fryseren før du køber nyt”. Den mission kører bare ikke særlig godt, for jeg kæber altid kød ind, når det er på tilbud og så ender jeg alligevel med at smide det ud, der ligger inde bag i fryseren! Det er både dyrt, dumt og givet et kæmpe madspild! På hjemmesiden Retnemt.dk kan du finde opskrifter og faktisk lave en “pakke-liste” og dermed få bragt dine råvarer lige til døren. Du sparer på den måde tid og får øjnene op for nye og lækre opskrifter. Ofte er retterne nogle, der ikke tager mere end en halv time at lave og det er et kæmpe plus for mig, når man kommer sent hjem fra job og energiniveauet er nede.

Retnemt.dk’s koncept, er at hjælpe folk med at lave varieret aftensmad, få øjnene op for nye opskrifter og ligeledes undgå en masse madspild (som vi danskere er så kendt for!). Jeg laver stort set altid mad til to dage og jeg har været et lille smut inde at kigge på nogle af opskrifterne og der faldt jeg over dennne på en omgang lækre frikadeller med chili, couscous, feta og hvidløg – lige noget for mig. Kunne du finde på at anvende Retnemt.dk?

// I samarbejde med retnemt.dk //

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

6 kommentarer

    1. Det gør jeg virkelig også. Så synes faktisk, at siden er god til at skabe lidt inspiration 🙂

  1. Jeg er altid SÅ idéforladt, når det kommer til aftensmaden! Og synes alt for ofte, at jeg bare ender op med forskellige pastaer eller de kendte favoritter 🙂
    Dette lyder faktisk lige som noget for mig.

    1. Det er jeg også! Der går i hvert fald lang tid imellem at jeg får det samme og så er det også bare lidt sjovere at lave mad, når det ikke altid er det samme 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *