… sager til ønskelisten!

| Blonde Trekant BH | Decadent x-small Shopper | Lyngby Vase | Mega Musselmalet Tallerken | Marc Jacobs “Daisy” |

Jeg har så mange ønsker på listen denne måned (ikke at alt det ovenstående skal købes – jeg drømmer bare lidt endnu). Jeg fik stillet min shoppelyst, i forhold til tøj, i både januar og februar måned, hvor jeg fik gjort mig en masse udsalgskup. Så tøj er ikke højest på listen i denne måned. Synes (heldigvis) ikke, at der er noget, der frister på tøjfronten. Men skal da lige love for, at der er fristelser på boligfronten (og pænt undertøj, tasker og parfume, selvfølgelig) til gengæld. Jeg drømmer om den smukke Lyngby vase i sort eller mint og så vil jeg gerne snart gøre min Royal Copenhagen samling større. Men synes tit, at jeg går glip af de gode kup, der ind imellem er på 2. sortering. Jeg må blive bedre til at holde øje!
Jeg mangler bestemt ikke tasker, men har et ret godt øje til x-small shopperen fra Decadent. Elsker den, da den har en hank, så den kan komme over skulderen. Det kan mine to andre Decadent tasker ikke og det savner jeg! Og så kunne jeg altså ikke lige stå for den nye udgave af Marc Jacobs “Daisy” – er den ikke bare pæn og ekstremt feminin? Jeg har fundet den på Magasin.dk, som har et stort udvalg af både parfumer og tøj til både damer og herre . Og nu vi snakker om Magasin, så savner jeg virkelig butikken i Aalborg. Hvornår mon Aalborg får øjnene op for, at vi altså mangler den?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

13 kommentarer

    1. Jeg har også kun 4 kopper og to store fade, men vil gerne snart i gang med at samle tallerkener 🙂

  1. Jeg er også bare så svag når det kommer til bolig ting. Dog er jeg ikke til nipse-ting, så det gør dog også en form for begrænsning 🙂
    Men ja Magasin er virkelig fantastisk og jeg elsker også bare at tulle rundt derinde efter job, inden jeg tager hjem (kører lige forbi på vejen). Men ja synes faktisk også at det er lidt underligt at de ikke ligger placeret i Aalborg også.

    1. Nej, det er jeg faktisk heller ikke. Kan godt lide lidt, men ikke alt for mange 🙂
      Der har været magasin i Aalborg, men det er ved at være mange år siden. Synes, at det er så hyggeligt at være derinde 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *