Ray-ban Erika

Jeg har erhvervet mig et par nye solbriller, så nu kan foråret og sommeren bare komme an! Denne gang blev det et par i en lidt anerledes farve end de klassiske sorte eller brune. Valget faldt på Erika modellen i sandfarvet, de er så fine og passer perfekt i farven til min Mulberry (de ser noget lysere ud inde på webshoppen, men farverne stemmer mere overens med billedet ovenfor)! Faktisk har jeg i forvejen et par Ray-ban i farven tortoise og dem har jeg været så glad for, så derfor blev, der klikket endnu et par hjem. De er fundet på webshoppen Sunglasses Shop, hvor priserne på mærkevarer solbriller er helt i bund. Et par Erika koster kun 730 inkl. porto. Der er lynhurtig levering og jeg havde mine solbriller 2 dage efter jeg havde bestilt dem. Lige nu går jeg og overvejer om jeg også skal klikke et par way-farer hjem. Men skal da aldrig gå ned på solbriller?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

12 kommentarer

    1. Nej, lige præcis. Glæder mig også til at der kommer noget sol, så jeg kan have dem på 🙂

  1. Den model er fantastisk, ligesom farven! 🙂

    Og nej, man skal aldrig gå ned på solbriller! Jeg overvejer kraftigt at erhverve mig et par aviator og et par clubmaster til sommer! 🙂

    1. Har aldrig stødt på et par clubmaster, men hold da op de er fede (var lige inde at tjekke) :-).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *