Månedens favoritter; Marts

 • L’oréal Fresh Dust, tørshampoo; Jeg bruger stort set tørshampoo hverdag for at få volume i håret og så forlænger den også tiden på hårvask, hvilket jeg kun gør 2 gange om ugen. Det gode ved denne tørshampoo er, at den efterlader håret blødt og uden hvide afmærkninger.
 • Matas Natur vaskegele; Det er for sjældent jeg får vasket min hud om aftenen inden jeg går i seng (meget dårlig vane). Men når der kun skal bruges et produkt, bliver det lidt mere hyppigt for mig. Vaskegelen skal vaskes af med lunken vand og efterfølges af en god natcreme.
 • Bodyoil; Jeg har så småt fået øjnene op for olie til kroppen og denne er et godt bud på en olie, der trænger hurtigt ind i huden uden at virke fedtet. Den er med spray, så doseringen ikke bliver for voldsom.
 • Avène Skin Recovery Creme; Jeg er stor fan af Avène serien (fås kun på apoteket). Jeg har lidt tør hud i ansigtet og denne creme er lidt mere fedtet end andre ansigtscremer. Den er drøj i brug og efterlader huden super lækker uden at virke fedtet. Obs på at denne er til lettere irriteret og sensitiv hud.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

8 kommentarer

 1. Den der tørshampoo skal jeg altså have prøvet…
  Jeg er så bange for det der hvide pulver…. så den lyder jo lige som noget for mig ha ha..
  Ansigtsvasken og cremen kender jeg godt… virkelig gode produkter 🙂

  1. Den giver ikke så meget fulde som den fra Batiste som er min helt klare favorit. Men der kommer ingen hvide pletter og det er altså et must :-).
   Jeg skal også have købt mig en ansigtscreme mere 🙂

  1. Det er jeg også. Problemet med mange af dem, er bare at man får hvide pletter. Men en tørshampoo er altså uundværlig 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *