House Doctor træ kalender + rabatkode

Jeg har købt lidt nye sager til boligen og det er også det eneste, der skal købes i denne måned. Har alt for meget tøj i skabet, så holder lige en lille pause med det ;-)! Men har blandet andet købt denne fine træ kalender fra House Doctor som jeg kigget på længe. Udover kalenderen købte jeg også en ferm living pude til sofaen (den skal jeg nok vist i et boligindlæg, som jeg har lovet). Begge sager har jeg købt på Decoristen, hvor de desuden har været så søde at give mig en rabatkode til jer på 20% som jeg selv har købt de lækre sager med. Skriv Katrineguld inden du tjekker ud og du får fratrukket 20% på hele købet. Koden gælder til den 15. april.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

16 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *