DIY; Lys lanterne

Jeg vil prøve at få lidt flere DIY projekter på bloggen. Det er bare ikke så nemt, når jeg har fået nyt job, hvor jeg lige pludselig arbejder i hverdagen og ikke har fridage som jeg er vant til (skal lige siges, at jeg bestemt ikke brokker mig. Elsker mit job og ikke mindst de nye arbejdstider!). Men fik endelig taget mig sammen til at sætte mig ned og prøve med lidt forskelligt. Én af tingene blev denne lys lanterne som er billig og nem at lave.

Materialer:

 • Glas krukke (købt i søstrene grene til 18,-)
 • Sten (købt i søstrene grene til 18,-)
 • Kobber tråd (købt i søstrene grene til 5,-)

Fremgangsmåde:

 • Sku låget af glas krukken. Fyld den op med sten, så du synes, at det er passende. Jeg fyldte ca. op til midten af krukken. Sno derefter kobber tråden rundt om glasset på kryds og tværs. Holder fint, så du behøver ikke lave en afslutning.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

22 kommentarer

 1. Hvor er den fin og så simpel 🙂
  Jeg leder og leder efter glas ala dette, men synes ikke jeg har fundet dem nogen steder – heller ikke i SG. Må kigge bedre efter åbenbart.

  Mvh. Michelle-Marie

  1. Det gør jeg også selv og bliver ofte meget inspireret rundt omkring i blogland og på instagram. Tusind tak 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *