Dagens #62

| Nederdel – Moss Copenhagen | Bluse – Ebay | Støvler – Pavement | Taske – Ebay |

Jeg fandt lige dette outfit på computeren som jeg ikke har fået vist jer endnu. De er taget én aften, hvor mine forældre havde inviteret ud at spise på Scheelsminde (kan klart anbefales til jer, der bor i Aalborg og omegn). Min lillebror var så sød at tage lidt outfits billeder, da jeg var iklædt nye sager fra top til tå, undtaget tasken. Nederdelen er uld modellen fra Moss Copenhagen og eBay blusen ankom samme dag som vi skulle ud at spise. Har eget den før, men solgte den igen, da jeg ikke ville få den brugt. Men elsker ryggen på den og det fluffy stof. Skoene har jeg kigget på længe, da de minder lidt om dem fra Acne, men bare til at betydelig billigere pris. Fandt dem i en butik i shoppen til kun 300,-.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

18 kommentarer

  1. Det er virkelig et lækkert outfit og kan godt lide at billederne er taget i mørket. Og så den ryg er da noget så fin 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *