Dagens tip: Billige renseri bøjler

Jeg har ligeså lige fået skiftet alle mine bøjler ud med renseri bøjler. De fylder mindre og ser bare meget pænere ud i garderoben på trods af, at jeg har et lukket skab. De sortlakerede koster 125 inkl. for 25 stk. og de sølvfarvede koster 100 inkl. for 25 stk. Jeg overvejer om jeg skal ind at have lidt flere af de sorte – de ligner nemlig meget dem fra HAY til forveksling, dog bare til en noget billigere pris :-). Hermed er tippet givet videre 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

10 kommentarer

    1. Kan se at priserne er lavet helt om sidst jeg kiggede – beklager meget!
      Det er nu rettet i teksten. Prøv at skriv til hende om ikke I kan lave en god pris for 100 stk. 🙂

    1. Lige præcis. Har skiftet alle mine træ bøjler ud med renseri bøjler. Men så flytter man også bare mere ind i skabet ;-).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *