Dagens #64

 | Kjole – Black Lily | Jakke – Miho’s | Støvler – Gina Tricot | Taske – Ebay | Øreringe – Moss Copenhagen | Ringe – Julie Sandlau x Pieces, Søstrene Grene, Pernille Corydon, Skagen | Halskæde – Jane Kønig |

I fredags var jeg ude at spise med nogle søde blogger piger på Café Sigurd i Aalborg. Der blev spist god mad, drukket vin og snakket en masse, og vi var de sidste der gik fra caféen. Jeg havde i ført mig nogle forholdsvis nye sager. Den smukke paillet jakke som jeg ikke kunne stå for, da jeg fandt den hos  LoftbyLoftet. Silke kjolen har jeg købt af Josephine til ingen penge!

Photos taken by: Anne Cathrine

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

20 kommentarer

 1. Hun er altså også god til at sælge hendes ting til gode priser hende Josephine – så dejligt – har nemlig også købt to ting fra hende efterhånden 😉 Pailletjakken er desuden så smuk til dig søde!

  1. Ja, det er hun. Glæder mig til at se, hvad du har købt af hende 🙂
   Tusind tak søde Julie 🙂

 2. Rigtig god og smuk solskins lørdag til dig Katrine:-)

  Rigtig gode fotos, du er bare så smuk og god til at style dine outfit.
  Lækkert sammensat, love it………….

  Nyd dagen.
  Tina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *