6 Forårsjakker

| H&M Trenchcoat 299,- | Noisy May Blazer 399,- | Envii Bomber Jakke 850,- |

H&M Denim Jakke 399,- | H&M Frakke 399,- | Samsøe Trenchcoat 1595,- |

Jeg har virkelig en svaghed for jakker lige for tiden! Jeg har købt to læderjakke, en trenchcoat, en bomber jakke, en frakke og en pailletjakke. Det må siges at være lidt voldsomt eftersom foråret kun har kigget frem i få dage før stormen slog til og så er en forårsjakke eller læderjakke bestemt ikke varm nok. Jeg har selv købt den blå trenchcoat fra H&M, og den hvide jakke fra H&M har jeg købt i den lyserøde udgave og den er jeg blevet utrolig glad for. Jeg går lidt og savler over både bomber jakken fra envii og Trenchcoaten fra Samsøe. Jeg må vist hellere styre mig og “nøjes” med det jeg har!

Vinderen af Medinas parfume “Jalousi” blev; Camilla Lybech. Stort tillykke til dig. Får sendt en mail af sted. 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

12 kommentarer

 1. Haha, jeg er også ramt af jakke-feber! Har købt 4 jakker i år: 2 fra H&M og 2 i London, hvor det så i alt er blevet til 1 læderjakke, 1 Mac coat og 2 trenchcoats. Og har endnu kun rigtigt fået brugt min sorte coat fra London og lige vist trench’en fra H&M på bloggen. De sidste 2 hænger stadig fint i skabet og venter på, at vejret bliver lidt mere stabilt! Godt at vide, at jeg ikke er den eneste 😉 <3

  http://satinawandel.dk

  1. Så er du også ved at have en god samling ;-). Har dog taget alle mine i brug i højere og mindre grad 🙂

  1. Ja, denimjakken er lidt fin. Den kunne jeg godt overveje og så til den pris :-).
   Selv tak – det var super hyggeligt 🙂

  1. Tror den findes i tre forskellige farver. Havde ikke selv en mørkeblå, så det var den farve det blev for mit vedkommende 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *