4 favoritter til hænderne

Mine hænder bliver helt umulige, når vejret går i minus, heldigvis er vejret begyndt at gå mod højere grader og det er jeg og mine hænder stor fan af! Dog bruger jeg håndcreme hverdag på arbejdet, da jeg ofte vasker og spritter dem af og har derfor fast en creme til at ligge i min taske. Her er mine fire favoritter til tørre og irriterede hænder:

  • Decubal for dry skin; Denne creme er ikke en creme, der er specielt til hænderne (den fås dog også som håndcreme). Jeg bruger den blandet andet også på mine albuer eller andre meget tørre steder, hvor den er genial. Cremen er meget fed og er god at smøre på, når man er på vej i seng. Jeg købte den sidste år, hvor jeg blev voldsom ramt af børneeksem på stort set hele kroppen og denne creme gjorde virkelig underværker. Den fås på apoteket til 50,-
  • The Body Shop hand creme; Denne creme er noget tyndere i konsistensen. Jeg bruger den altid på arbejdet, da den trænger hurtigt ind i hænderne og det er et plus for mig, da jeg ikke bryder mig om at rende rundt med en fedtet creme på hænderne. Den fås til ca. 50,-
  • Jurlique hand creme; Denne creme dufter dejligt af citrus. Dog er det slet ikke et must, at mine cremer skal dufte, men denne har en blid og lækker duft som man hurtigt bliver afhængig af. Den trænger også hurtigt ind i hænderne og efterlader dem lækre og bløde. Dog er cremen også i den lidt dyre ende. Den fås til 165,-
  • Rudolph hand creme; Vi har vist efterhånden hørt en del om den populære dames produkter. Jeg har kun afprøvet hånd cremen og jeg er meget begejstret for den. Den er silkeblød og er meget effektiv til meget tørre og sprukne hænder. Denne håndcreme er også i den noget dyre ende. Den fås til 245,-

Har I én favorit håndcreme, når hænderne bliver irritereret og tørre?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

2 kommentarer

  1. Håndcremen fra Rudolph Care er også min favorit, netop fordi den er så blød og let i konsistensen og nemt trænger ind i huden. Hvis jeg har meget tørre hånder, så bruger jeg en noget mere fedtet creme fra A-derma.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *